КПКОНПИ и прокуратурата са по следите на бившия шеф на

...
КПКОНПИ и прокуратурата са по следите на бившия шеф на
Коментари Харесай

Скандал! КПКОНПИ и прокуратурата погват Ариф Маджид за кражба на 700 хил. лв. народна пара̀. Легенда в щангите разобличи кражбите му

КПКОНПИ и прокуратурата са по следите на някогашния началник на Българската федерация по повдигане на тежести - “професионалният клеветник ” Ариф Маджид, издадоха наши източници от антикорупционната комисия. Очаква се всеки миг Министерство на вътрешните работи също да вземе отношение по случая, изтарашвайки офисите и дома на предприемача по сигнал за заграбване и отнемане.

 

Причината босът на веригите KFC и Mikel да бъде разследван, са тежките злоупотреби и обири на пари от касата на федерацията. “За времето, в което той управляваше родните щанги потвърди, че не е никакъв предприемач, а шарлатанин и хрантутник на баща си. Същия като Християн Гущеров - безделник и блудник, който троши на готово бащините си милиони по пачаври и скъпи почивки. Освен систематични изневери на друго не е кадърен ”, разясниха близки до разпасалия се правоприемник. По думите им, след федерацията той бил на път да банкрутира и заведенията за хранене на татко си от веригата KFC, тъй като с изключение на да бърка в касата, на друго не бил кадърен.

 

Столични клюкари издадоха, че една от мадамите, по които са отишли парите на родните щанги, е настоящата финалистка от “Ергенът ” Маги. Тя хванала окото на развратния Ариф до момента в който била хостеса в кафене “Лаваца ” на “Витошка ”, което също е част от активите на семейството. Там била принудена да обслужва развратника против заричане той да се разведе с красивата Жасмин, която му нации цяла детска градина с наследници и му търпи гнусните изневери в името на децата. Вместо пръстен, “ергенката ” останала с мизерните 300 лева на “сеанс ” и безвъзмездна храна от заведението, възмущават се нейни приятелки.

 

Докато щангистите мизерстват и нямат средства за подготовка, арабският милионер обилно е осребрявал персоналните си разноски за гуляи, пури, скъпи хотели и проститутки в Швейцария и Куба с държавните пари, отпускани от спортното министерство. За разгула с национални пари удостовери и легендата в българските щанги Антон Коджабашев, който сега ръководи федерацията.

 

“Нещата имат ужасно измерение. През последните дни станахме просяци “, съобщи Коджабашев на нарочна конференция.

 

“Още след избирането му, Маджид е пътувал до Куба и Швейцария, без да има надпревари там и по-късно е осребрявал харчовете си с пари от федерацията ”, показа доцент Димитров. Той и сътрудниците му от Управителния съвет останали ужасени, когато поискали и получили банково извлечение.

 

“Ние се надявахме да имаме добър началник в лицето на Маджид като предприемач, а той обсеби всички функционалности и еднолично разполагаше с парите на федерацията. Допуснахме огромна неточност, като му повярвахме на обещанията “, сподели още генералният секретар за избирането и доверието към ексшефа на централата.

 

“Нотариална покана за 318 хиляди лева, потънали за пури, за екзотични пътувания през 2023 г, към този момент е изпратена на Ариф Маджид “, заяви А. Koджабaшeв.

 

Той чака след към седмица да завърши и финансовата инспекция и всички елементи към прахосването на парите на федерацията от неговия предходник да станат ясни:,,Ясно e, че отговорност от Маджид ще бъде търсена наложително, включително И посредством сезиране на прокуратурата “.

 

Ексшефът на щангите е отказал да почете даже поканата на новото управление на федерацията ида се яви за приемо-предавателния протокол, каквато е общоприетата процедура.

 

“За година и месец, колкото публично продължи ръководството на щангите от Ариф Маджид, дефицитът общо възлиза на към 700 хиляди лева, се разбра на конференцията. При предходния началник на щангите Неделчо Колев, също дупката беше огромна - 505 хиляди лева отговорности остави той “, разясни доцент Димитров.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: КПКОНПИ Ариф Маджид Антон Коджабашев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР