Полицията издирват бандити, отговорни за схема за източване на банкомати.

...
Полицията издирват бандити, отговорни за схема за източване на банкомати.
Коментари Харесай

Сега Е: Невижданото Се Случва В Български Град! Военно Положение! Ето Снимки! Взрив! Знаков Гангстер Е

Полицията търсят бандити, виновни за скица за източване на банкомати. Назрява настоящ въпрос: Пуйката ли търси полицията?

Известен в общественото пространство с какво ли не. Името му е забъркано с дръзкия грабеж на родителите на един от притежателите на „ Ялта ” през юни месец, тази година.

Бандата му бе обвинена и за дръзкия въоръжен обир на казиното на Коко Динев, осъществен през февруари т.г. Пуйката е един от най-закоравелите бандити в миньорския град.



Името му се свързва с редица въоръжени грабежи грабежи.

Пуйката е бил обявяван за търсене няколко пъти, лежал е неведнъж в пандиза за разнообразни закононарушения. Според криминалисти Пуйката и авера му Кольо Мирчев са взели участие в грабежи от каси и в Пернишко, измежду които и на строителния хипермаркет „ Мал Мук “, откъдето отмъкнали 60 000 лева, като проникнали вътре през вентилационната система.

При обира на клона на „ Пиреос банк “ до компания „ Стомана “ в Перник пък се вмъкнали през прозорец на тоалетната и отмъкнали 49 000 лева Още серия кражби на каси се приписват на бандата на Пуйката.

Пуйката, който има няколко присъди за въоръжени грабежи и обири на коли, въпреки и под домакински арест, е неоспорим престиж в бизнеса с крадени по поръчка коли. В актива си бандата имала отмъкнати единствено за три месеца към 150 автомобила.

Пуйката ли търси полицията през днешния ден?

Перник бъка от ченгета. Жандармерията и специфичните елементи са навсякъде

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР