Политологът Стойчо Стойчев не очаква след оттеглянето си от ръководните

...
Политологът Стойчо Стойчев не очаква след оттеглянето си от ръководните
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Който се е отлюспил в българската политика, приключва печално

Политологът Стойчо Стойчев не чака след отдръпването си от управителните постове в ГЕРБ Цветан Цветанов да стартира да работи против партията или основе своя. „ Подобни злощастни планове има колкото желаете. Справка - Лютви Местан, Георги Първанов, Меглена Кунева. Който се е отлюспил в българска политика и е направил някаква партийка, постоянно завършва печално “, уточни той пред БНР.
" Намекът на Волен Сидеров е, че Вътрешна македонска революционна организация са купували гласове на тези избори и с това се изяснява високият %, който те взеха на евровота. Дали е по този начин ще мога да кажа след към месец ", счита той.

„ Видя се на официално ниво от резултатите обаче, че в по този начин наречения „ родолюбив набор “ остана една партия като витален индивид – Вътрешна македонска революционна организация. Останалите три по-малки субекта към този момент са безусловно съизмерими – НФСБ, " Атака " и " Възраждане ". Съвкупно те не могат да създадат резултата, който Вътрешна македонска революционна организация направи. Този развой на консолидация рано или късно щеше да ѝ се случи. Той се случи не толкоз въз основата на това, че Вътрешна македонска революционна организация като организация се е разраснала, а на това, че Ангел Джамбазки, персонално, се наложи като водач в този набор на политическата ни система и съумя да измести по известност хора като Волен Сидеров и Валери Симеонов, които към този момент омръзнаха малко или доста на публиката. Този вид партии са постоянно обединени към някоя известна персона. Като цяло, Ангел Джамбазки се оформи като най-популярния политик в евроскептичното, патриотично, антилиберално говорене “.

Стойчев е безапелационен, че спорът в „ Обединени патриоти “ е личен. Въпреки обвиняванията в „ дребната коалиция “ тя ще продължи да работи „ съвършено “, тъй като нападките, обвиняванията и свадите там са „ на обществено равнище “. Скандалите в дребната коалиция устройват ГЕРБ, тъй като, до момента в който патриотите се карат, общественото внимание е ориентирано към тях.

Eкспертът акцентира също, че закупуването на Ф-16 е допустимо най-неприятният за Русия вид за рационализация на българските Военновъздушни сили „ за какво тези самолети могат да бъдат употребявани в нападателни задачи на НАТО и, в случай че бъдат сложени в България, която е на източната граница на НАТО, те вероятно биха могли да бъдат употребявани в някакво бъдещето време в задачи, които са в ущърб на геостратегическите ползи на Руската Федерация “.

Стойчо Стойчев добави, че чака „ динамично политическо лято “ поради идните локални избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР