Артьом Студенников, ръководител на европейския отдел в министерството, не уточни

...
Артьом Студенников, ръководител на европейския отдел в министерството, не уточни
Коментари Харесай

Русия се закани: Ако Франция изпрати войски в Украйна, отговорът ...

Артьом Студенников, началник на европейския отдел в министерството, не посочи какви ограничения ще предприеме Русия следователно, само че сподели, че Москва е предизвестила Париж за тях и добави, че изпращането на френски войски в Украйна ще усили риска от конфликт сред двете нуклеарни сили.

 

На 21 май съветските сили започнаха първия стадий от ученията, подредени от президента Владимир Путин за преструване на подготовка за изстрелване на тактически нуклеарни оръжия.

 

Москва аргументира ученията с „ войнствени изказвания “ на западни водачи, както и на френския президент Еманюел Макрон.

 

Ученията включват ракетните сили в Южния боен окръг на Русия, който се намира в непосредствена непосредственост до Украйна и също по този начин включва елементи от Украйна, които в този момент Русия управлява. Беларус, където Русия сподели предходната година, че разполага с тактически нуклеарни оръжия, също ще взе участие.

 

Русия има към 1558 нестратегически нуклеарни бойни глави, съгласно Федерацията на американските учени, макар че има неустановеност по отношение на точните числа. Те се управляват от 12-то Главно ръководство на съветското министерство на защитата.

 

Когато Владимир Путин подреди ученията този месец, съветското външно министерство ги свърза с мненията на френския президент Еманюел Макрон, който посочи опцията за изпращане на европейски войски да се бият против Москва в Украйна, както и на английския външен министър Дейвид Камерън, който сподели, че Киев има право да употребява предоставените оръжия от Лондон за удари по цели в Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР