Политологът Даниел Смилов призова Бойко Борисов да напусне политиката, за

...
Политологът Даниел Смилов призова Бойко Борисов да напусне политиката, за
Коментари Харесай

Политолог зове: Бойко Борисов в пенсия, за да оцелее ГЕРБ

Политологът Даниел Смилов прикани Бойко Борисов да напусне политиката, с цел да се запази каквото може от шайката ГЕРБ, съобщи кореспондент на Narod.bg.

Изказването си Смилов направи във връзка брътвежите на Даниел Митов – Къдравата Сю пред Нова.

Явно приел, че народът е тотално обезумял, Митов пусна опорката, че не трябвало да се драматизира толкоз доста удара със листата „ Магнитски “. 

Реклама

„ Това не е обръщение нито към ГЕРБ, нито към водача Бойко Борисов (който ще бъде идващият ударен от „ Магнитски “, в случай че остане в политиката, б.ред. ). Това е обръщение към българските институции –  че не си правят работата и им нямат доверие. Трябва да има промени ”, изрече на глас молитвите си Къдравата Сю, заместник-председателят на ГЕРБ.

Ето какво написа по мотива Даниел Смилов:

Обяснителното зрелище на Даниел Митов по Нова е обидно за ГЕРБ и България като цяло. Има тежка политическа отговорност, която би трябвало да бъде понесена в ГЕРБ за афери като хазартната „ Горанов-Божков “ и други

Достойното е Борисов – без който тези неща не биха могли да се случат – да понесе тази отговорност, да разгласи отдръпването си от политиката, което би дало опция на ГЕРБ да стартира повече или по-малко на (относително) чисто. Тогава лица като Митов биха могли да стоят по-адекватно. И тогава би могло да се мисли за следизборни обединения.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР