Политическото говорене на президента Румен Радев беше малко вуду. Беше

...
Политическото говорене на президента Румен Радев беше малко вуду. Беше
Коментари Харесай

Желязков: Радев беше като гадателка на карти Таро

Политическото говорене на президента Румен Радев беше малко вуду. Беше като врачка на карти Таро - извадили сме единствено картите с косата и хвърляме черногледост. Аз по-черни краски не съм чувал в никакъв случай – като че ли живеем в разнообразни страни. Има разделяне и то е ясно. Това разяснява в „ Тази заран “ по бТВ транспортният министър Росен Желязков. По думите му едва ли някой се е съмнявал, че Радев ще се включи в конкуренцията на идните президентски избори.

" Той даде поръчка за предстояща и търсена поддръжка от страна на извънпарламентарните партии и поръчка за това, че ще търси сливане на фрагменти по линията ляво-дясно, обединени от антипатията към държавното управление ", счита Желязков.

Според него президентът желае да подкрепи реализацията на извънпарламентарните сили и по някакъв метод „ да обезсърчи социалистическата партия в нейното чувство за уникалност в поддръжката си за президента “.

„ Добре, че Румен Радев направи от рано тази поръчка, с цел да се дефинира като политически очевиден конкурент на държавното управление “, добави транспортният министър.

„ Тази мантра, че кабинетът готви избори не е вярна, тъй като те се вършат от професионална изборна администрация в лицето на ЦИК “, сподели още Росен Желязков.

По думите му сега операцията, която се развива, е, че ще има операция на изборите.

„ В демократичната история на парламентарните избори няма случай, в който да има открита имитация на резултатите. Има операции, има пазаруване на гласове “, сподели той.

Според него е невероятно гласуването по пощата, тъй като има прекалено много неразбираеми детайли във връзка с него и вотът на хората не може да бъде обезпечен.

На въпрос допустимо ли е да забележим Борисов и Радев в борба за президентските избори той съобщи, че това не е тематика на полемика.

„ В момента водачът на ГЕРБ има уговорката да докара партията до победа на тези избори и до присъединяване в съставянето на постоянен кабинет с или без ГЕРБ.

Важно е за страната да има мощен и постоянен кабинет, тъй като провокациите пред страната са извънредно огромни и те са оттатък партизанщината за властта. ГЕРБ може да откри сътрудници за ръководство “, безапелационен бе Росен Желязков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР