Политическите страсти нямат почивен ден. Тази неделя ГЕРБ обявиха, че

...
Политическите страсти нямат почивен ден. Тази неделя ГЕРБ обявиха, че
Коментари Харесай

ГЕРБ обмислят вот на недоверие на кабинета


Политическите пристрастености нямат почивен ден. Тази неделя ГЕРБ оповестиха, че обмислят избор на съмнение против кабинета. А ръководещите считат, че хората не желаят предварителни избори.

Обмисляме като вид и избор на съмнение. Това разгласи ръководителят на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова пред БНР. Според нея, тематиките на вота могат да са доста.

„ Ние бихме имали политически изгоди от по-дългия престой на държавното управление, както споделих смяната би трябвало да бъде доведена до край, само че националният и държавният интерес допускат да има по-скоро друго държавно управление “, съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ

Първо обаче ГЕРБ ще упорства за оставката на заместник-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов, който лиши думата на ГЕРБ в петък.

Според ръководещите в този момент не е време за избори.

„ Смятам, че и българските жители не желаят предварителни избори, както и не виждам предпочитание в ръководещите, нито в опозицията за такива предварителни избори. Това няма да докара до по-добър резултат. Напротив, изборната интензивност ще бъде още по-ниска, Народното събрание още по-фрагментиран “, сподели Ива Митева от Има Такъв Народ.

Тя добави, че в обединението има разлики, тъй като на едно място са събрани леви и десни. Сред тях - отношението към Русия и парцелите й.

„ За Русия ние сме вражеска страна и тя към този момент разгласи, че ще бъдат конфискувани български активи на територията на Руската федерация. Това би трябвало да има ответна реакция “, съобщи
депутатът от " Демократична България " Стоян Михалев.

Все още не е ясно по кое време може да бъде импортиран вотът на съмнение, нито по каква тематика ще е той, оповестиха още от ГЕРБ.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР