Политически консултации с “Има такъв народ ще бъдат проведени утре

...
Политически консултации с “Има такъв народ ще бъдат проведени утре
Коментари Харесай

Нинова ще ухажва хората на Слави в сряда

Политически съвещания с “Има подобен народ ” ще бъдат извършени на следващия ден (сряда) в 14 часа, оповестяват от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Разговорите за сформиране на държавно управление са в границите на третия изследователски мандат, който президентът Румен Радев връчи на " Българска социалистическа партия за България ". От социалистическата партия търсят парламентарно болшинство измежду досегашните си сътрудници от четворната коалиция, което да се основава върху създадената от " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " управническа стратегия.

Днес социалистите разговаряха с най-голямата парламентарно показана мощ у нас " Продължаваме промяната ". След диалозите водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че срещата е предходна добре и двете политически сили са препотвърдили управническата стратегия.

По време на диалозите от " Продължаваме промяната " са сложили изискване да работещо антикорупционно болшинство в Народното събрание, което да се потвърди, като по време на договарянията се одобри законът за КПКОНПИ и се избере Бойко Рашков за началник на комисията за противопоставяне на корупцията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР