Политическата обстановка е като язовирите в България - динамична, променяща

...
Политическата обстановка е като язовирите в България - динамична, променяща
Коментари Харесай

Екоминистърът: Политическата обстановка е като язовирите - динамична и изнервяща

" Политическата конюнктура е като язовирите в България - динамична, изменяща се, от време на време изнервяща ", това сподели пред Нова тв екоминистърът от квотата на Вътрешна македонска революционна организация Емил Димитров.

" Някой беше споделил, че не е задоволително да обичаш родината, би трябвало и да работиш за нея. В момента е цялостно с родолюбци - хора, които обичат павета, вода, ковчези, камъни. От толкоз родолюбци за мен не остана нищо друго, с изключение на да поработя малко ", уточни той, говорейки за продължаващите към този момент два месеца митинги против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

Попитан дали има нещо общо сред празните язовири и изтичащото време на държавното управление, Димитров отговори:

" Един язовир в случай че 5 години не се цялостни, а единствено се изпразва, най-после той остава празен. Един мандат като мине, по конституция има избори и идва идващ мандат. Понякога бързо се точат язовирите, от време на време и бързо се пълнят. Може би има нещо общо. Общото с мен е, че би трябвало да предвидя какво да вършим за цялата последваща година, а не знам докога ще съм министър. Следващият човек, който пристигна след мен, без значение от коя политическа мощ е, би трябвало да има небосвод пред себе си, би трябвало да има баланс, на който да стъпи ".

Той сподели още, че и да е имало търговия сред ГЕРБ и водача на " Воля " Веселин Марешки, това ставало без негово познание. Повод за думите му беше това, че на 2 септември аптекарско-петролният необут разгласи, че депутатите му няма да подпишат плана на ГЕРБ за нова конституция, само че по-късно размишления. По-късно се разбра, че майката на Марешки и са получили на концесия два плажа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР