Политическата кариера на Кирил Петков май удря сериозно по брака

...
Политическата кариера на Кирил Петков май удря сериозно по брака
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Кирил Петков неразделен с младата депутатка, която уреди на 7000 евро заплата в държавна банка

Политическата кариера на Кирил Петков май удря съществено по брака му. Откакто го чучнаха за министър на стопанската система в служебното държавно управление на Стефан Янев, а след това и за водач на новосформираната партия " Продължаваме промяната ", която се смята за план на Румен Радев, възпитаникът на " Харвард " прекарва повече време с млада юристка, в сравнение с със собственита си брачна половинка - кулинарката Линда.

Става дума за 31-годишната Лена Борисловова, към която през август гръмна огромен скандал. Брюнетката, която е в юридическия екип на " Продължаваме промяната ",.
свързани новини24272на 19.11.2021
Съгласно контракт на ББР от 01.07.2021 година за правните си услуги Бориславова получава по 7000 евро без Данък добавена стойност и то в случай, че банката разполага със лична правна дирекция и в никакъв случай до момента не е разчитала на външен правист.

Но и още са допирните точки на гласящия се за нов министър председател Кирил Петков и младата адвокатка. Лена Бориславова е в управлението на Сдружение " Българска Харвардски клуб ", а и е приключила магистратура по право в " Харвард ". След явно шурабаджанашкото предопределение на Бориславова в ББР, тя към този момент е и народен представител в редиците на " Продължаваме смяна ", откакто бе сложена компактно зад своя гуру Кирил Петков като кандидат-депутат на партията в 24-ти МИР в София.

Изглежда напористата възпитаничка на Харвардския университет е толкоз скъп юридически кадър на Петков, че той не се разделя с нея даже по време на предизборните си совалки из столицата, видяха папараците на ПИК.

Бориславова, която следеше по петите своя шеф и в дните преди вота на 14 ноември, съвсем несъмнено е прекарала сумарно повече време с него, в сравнение с той със личната си жена.

По същото време, още веднъж фотографите на медията ни. За да се поддържа гратис с напитка и здравословно десертче обаче Канадеца отиде самичък, без обичаната си млада юристка.









Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР