Софийският градски съд остави в ареста Красимира ТрифоноваСофийският градски съд

...
Софийският градски съд остави в ареста Красимира ТрифоноваСофийският градски съд
Коментари Харесай

Тъщата на Пейо Пеев: Нямам общо със смъртта на зет ми, той ни обичаше

Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова

Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова, упрекната за убийството на Пейо Пеев. Пред съда тя съобщи, че е почтена.

" Не съм направила действието. Нямам нищо общо със гибелта на Пейо Пеев. Той беше мой шурей. Обичаше ни. Искаше да живее с нас. Ако не са му разрешавали, не е моя работа. Не съм се месила ", съобщи тя, представена от Нова телевизия.

Тя описа и за нощта на убийството. " Във въпросната вечер разхождах кучето си, приказвах с моя съседка. Не съм влизала в автомобила. При задържането бях в потрес. Не знам какво съм писала и подписвала. Никога през живота си не съм правила нарушаване. Няма да се прикривам ", уточни Трифонова.

Жената посочи, че има животозастрашаваща хипертония и се нуждае от профилирано лекуване.

" Задържането ми се употребява за плячкосване на персоналното ми имущество посредством закани за ликвидиране Моля за състрадание, безпристрастност. Моля за по-лека мярка ", прикани още тя.

Решението на съда не е дефинитивно и ще бъде обжалвано пред Апелативен съд на 21 май.

Преди няколко месеца правосъден състав записа в претекстовете си, че може да се приказва за особена грубост при осъществяването на убийството. На 30 април, след три месеца зад решетките, Софийският апелативен съд пусна под домакински арест щерка на Трифонова и брачна половинка на Пеев - Габриела Пеева, която също е упрекната за гибелта на брачна половинка си. Двете дами бяха арестувани през януари, откакто тялото на мъжа беше намерено на Витоша.

Разследването откри, че Пеев е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития бе открит опожарен в гориста местност по пътя за хижа „ Алеко “. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР