Министър на здравеопазването се извини, след като доклад на депутат

...
Министър на здравеопазването се извини, след като доклад на депутат
Коментари Харесай

Министърът на здравеопазването на торите се извини, след като осъди доклада на депутатите за травма при раждане

Министър на опазването на здравето се извини, откакто отчет на народен представител откри, че неприятните грижи в родилните служби „ постоянно се толерират като естествени “.

По време на парламентарно следствие се чуха ужасяващи истории, в това число разкази за мъртво раждане, пострадвания, изменящи живота, и бебета, родени с церебрална парализа, породена от дефицит на О2. Повече от 1300 дами споделиха своя опит с някои детайлности, на които са били подигравани или крещяни и „ отказани съществени потребности като облекчение на болката “.

Депутатите споделиха, че в доста случаи контузията е породена от неуспехи преди и по време на раждането, до момента в който неточности са били " постоянно " покривани от лечебните заведения. Като разказват някои от най-опустошителните разкази, те споделиха, че дамите „ са претърпели пострадвания при раждане, причиняващи цялостен живот болежка и чревна инконтиненция.

„ Много от тези дами споделиха, че към този момент не могат да работят, и описаха пострадванията си като като са унищожили възприятието им за лично досто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР