Една жена беше изписана от болница, след като беше тежко

...
Една жена беше изписана от болница, след като беше тежко
Коментари Харесай

Голяма актуализация за намушкването с нож в Борнмът, при което една жена беше убита, а друга се бореше за живота

Една жена беше изписана от болница, откакто беше тежко ранена дружно с друга жена, убита на брега на Борнмът, до момента в който полицията продължава да разпитва 20-годишен мъж.

Служителите бяха извикани, с цел да рапортуват, че две дами от Пул са били намушкани с нож на плажа Дърли Чайн към 23:45 ч. на 24 май. Ейми Грей, 34, беше оповестена за мъртва на място, до момента в който 38- годишната жена е откарана в болница със съществени пострадвания.

Полицията в Дорсет удостовери в четвъртък следобяд, че ранената жена е била изписана от болничното заведение. Детектив надзорник Ричард Дикси от екипа за следствие на огромни закононарушения сподели: „ Това беше бързо разрастващо се и необятно следствие, което продължаваме да напредваме. Арестуваният обвинен остава в ареста, откакто е превозен от Лондон до Борнмът и е разпитан от профилирани детективи.

„ Две места в Борнмът се изследват и претърсват. Претърсвания са осъществени и на два обособени адреса в региона на Кройдън. Продължаваме да осведомяваме близкит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР