14 млади пловдивчани ще бъдат удостоени с Почетна значка на

...
14 млади пловдивчани ще бъдат удостоени с Почетна значка на
Коментари Харесай

Талантливи пловдивчани и педагози в училища и градини с Почетна значка за 24 май

14 млади пловдивчани ще бъдат удостоени с Почетна значка на град Пловдив по случай Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност. Предложението е на общински съветници от всички групи в локалния парламент и ще се гледа на идната сесия в четвъртък.
Прочетете още
В листата са диригентът и ръководител на Пловдивското певческо сдружение " Ангел Букорещлиев " Илиян Тиганев, солистът в Държавна опера-Пловдив Юлия Йорданова-Керана, актрисата от Пловдивския спектакъл Клементина Фърцова, сътрудника ѝ от Кукления Велизар Евтимов и Здравка Христозова от спектакъл " Хенд ", учениците Виктория Комитова (11 кл., НГСЕИ), Виктор Костов (12 кл., НУМТИ " Добрин Петков " ), Валентина Ванева (Арт Войс център), Диана Матова и Радо Игнатов (НХГ " Цанко Лавренов " ), Аглея Канева и Александър Вичев (НУМТИ " Добрин Петков), Белослава Ангелова (СУ " Пейо Кр. Яворов " ), Стефан Хубенов (АМТИИ " Проф. Асен Диамандиев " ).

Те с отличени за достиженията си на редица национални и интернационалните състезания, с което са разпространявали родния Пловдив.

" Надяваме се тази наша самодейност, в навечерието на светлия празник, да се трансформира в традиция и да награждаваме млади създатели от Пловдив годишно ", означават вносителите.

Общинският съвет ще гласоподава и предлагането за удостояването с Почетна значка на Пловдив на 15 учители, а 21 техни млади сътрудници - с грамота и парична премия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР