Полет над Турция на авиокомпанията Qatar Airways рани 12 души

...
Полет над Турция на авиокомпанията Qatar Airways рани 12 души
Коментари Харесай

Човек хвръкна във въздуха: Силна турбуленция рани 12 души при полет на Boeing

Полет над Турция на самолетната компания Qatar Airways рани 12 души след мощна турболенция, преди да кацне по разписание в Дъблин в неделя.

Според RTE News, представена от Bgonairq пасажерите на полета са споделили, че най-малко един член на екипажа е изхвърчал във въздуха, когато самолетът ненадейно е изгубил височина. Един от мъжете си спомня, че самолетът е падал няколко секунди, при което храна се е разлетяла из кабината, а други разказват чувството за суматоха и боязън в самолета.

Полет QR017 на Qatar Airways от Доха е бил посрещнат от пожарникари и спасители при идването си малко преди 13:00 ч. локално време, се споделя в изказване на летището в Дъблин. Шестима пасажери и шестима членове на екипажа оповестяват за пострадвания.

Един от пасажерите споделя пред RTE News, че знакът за защитен колан не е светнал, когато самолетът Boeing Co. 787 е попаднал в турбoленция. Някои от членовете на екипажа са с одраскани лица, а ръката на един човек е била в превръзка, сподели една от пътничките.

В изказване на Qatar Airways се споделя, че потърпевшите по време на полета получават здравна помощ, а случаят е обект на вътрешно следствие.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР