Покупката на този недвижим имот става след ролята й в

...
Покупката на този недвижим имот става след ролята й в
Коментари Харесай

Шарън Стоун показа в какъв лукс тъне

Покупката на този неподвижен парцел става след ролята й в паметния филм " Първичен инстинкт " и огромната известност, за която предходния й дом не се оказа задоволителен, с цел да избяга от огромните фенове.
" Изведнъж се сблъсках с редица фанатични почитатели, които се пробваха да влязат в дома ми ", спомня си Шарън в мартенския брой на списанието Architectural Digest.
Поради непрекъснатото наличие на полицията тя била помолена да опакова куфарите си и да остане в хотел, преди да откри идеалния дом със засилена отбрана против нежелани гости.

За благополучие тя открива парцел, който се оказа съвършеното място, на което може да се отпуснете, да работи върху филмовата си кариера, да създадете семейство и да наблегнете любовта си към интериорния дизайн.
" При обновяването на дома съм работила с доста реставратори, с цел да ми дадат текстура и историческо чувство ", сподели Шарън.

Нейният непосредствен другар и интериорен дизайнер Дъглас Трусайл, който наскоро оказа помощ на Шарън да освежи дома си, се похвали с опитния й усет към дизайна.
" Шарън е човек на изкуството. Независимо дали става въпрос за актьорско майсторство, снимка или нареждане на интериора, тя постоянно носи невероятна сила и творчество ", споделя той.

Те взаимно почнали обновяването на къщата за посетители и басейна, само че скоро почнали да пренареждат и освежават главното жилище - развой, който би трябвало да продължи четири години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР