Мястото, където стана катастрофата с колата на НСО с Кирил

...
Мястото, където стана катастрофата с колата на НСО с Кирил
Коментари Харесай

Прикриват следите от катастрофата с Кирил Петков

Мястото, където стана злополуката с колата на НСО с Кирил Петков и почина човек, е прясно асфалтирано преди два-три дни. Това се твърди и излиза наяве от фотоси от групата " Виждам те КАТ-Варна " във Facebook. Вижда се огромна кръпка върху остарелия асфалт. Пътят не е с дупки, а пътното платно е заравнено.
" АПИ постави нов асфалт на мястото, където джипът на Кирил Петков умъртви човек край Аксаково. Защо?! Как ще се вършат нови експертизи и следствени опити? Или към този момент мачът е свирен - убитият е отговорен, властта е почтена! ", написа потребителят в групата Краси Костов.
Служебният министър председател Димитър Главчев изиска от министъра на районното развиване и благоустройството да извърши незабавна инспекция по отношение на информацията за асфалтирана част от път в региона на Аксаково.
По-късно през вчерашния ден министър Виолета Коритарова в профил двама пътни шефове поради светкавичното асфалтиране на мястото на случая. Тя е разпоредила неотложно да се образува дисциплинарно произвеждане против шефа на Областно пътно ръководство - Варна инж. Явор Пасев и началника на отдел " Инвестиционно-ремонтни действия " в ОПУ-Варна Севдалина Казълова.
Докато тече дисциплинарното произвеждане, чиновниците са отстранени от работа. Коритарова е изпратила и сигнал до прокуратурата за дейностите на чиновниците и на компанията, направила ремонта - ДЗЗД " Роуд Проджект ", в което вземат участие " Хидрострой " АД и " Транстрой-Варна " АД.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР