Мая ДИМИТРОВАе родена в Оряхово. Завършила е Техническия университет във

...
Мая ДИМИТРОВАе родена в Оряхово. Завършила е Техническия университет във
Коментари Харесай

Ще продължим да работим в полза на хората

Мая ДИМИТРОВА е родена в Оряхово. Завършила е Техническия университет във Варна със компетентност " Машинен инженер " и Икономическия университет във Варна със компетентност " Икономика и мениджмънт ". Има и юридическо обучение, работила е като юрист на свободна процедура.
От 24 години Димитрова е член на Българска социалистическа партия. Член е на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Депутат е от ПГ " Българска социалистическа партия за България " в 45-ото, 47-ото,48-ото и 49-ото Народно събрание. Член е на комисиите по конституционни въпроси и по правни въпроси. Владее британски и съветски език.

" Гласувайте, тъй като единствено с вашия глас можем да променим страната и да подобрим изискванията на живот "

- Г-жо Димитрова, какви бяха претекстовете Ви да се кандидатирате още веднъж за народен представител от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “?
- Да съм претендент за депутат от " Българска социалистическа партия за България " още веднъж за мен е чест, само че е и огромна отговорност. Мотивирана съм от това, че с експертизата си мога да бъда потребна както в работата на Народното събрание, по този начин и на съгражданите си от област Добрич. Трябва да продължим започнатото в обществената сфера и в стопанската система и да създадем закони, които да подсигуряват по-високи приходи и по-добър живот на хората.
Сглобката стартира ръководството си с гръмки обещания за промяна в правосъдната система. Вместо това обаче станахме очевидци на редом правораздаване. Според мен протичащото се в правосъдната система е безусловно неприемливо. Единственото нещо, което ръководещата сглобка промени, е Конституцията и то най-много в частта, която касаеше Висш съдебен съвет и пълномощията на основния прокурор. Ние от Българска социалистическа партия неведнъж заявявахме, че този парламент няма нито юридически, нито политически, нито честен потенциал да прави промени в главния закон и да трансформира публичния контракт в България. Участвахме в дебатите по Конституцията и гласувахме срещу всички оферти.
От всички вреди, които Сглобката нанесе на страната до момента, смяната на Конституцията е най-голямата.
Тя ще донесе доста повече безпорядък и преодоляване на прокуратурата и правосъдната система. Всички промени, които се случват, без значение дали са в главния закон, или са в други закони, са само и единствено подчинени на ползите на ръководеща сглобка и най - малко са в полза на българския народ. Това би трябвало да бъде поправено и аз ще работа за това.
- Представете листата за народни представители в Добрич.
- Листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България " е от хора с опит, потвърдили се всеки в своята професионална област.
В листата ни има експерти от всички сфери, фармацевти, учители, инженери, хора занимаващи се с частен бизнес, адвокати и работещи в региона на земеделието.
Кандидатите за народни представители в нашата листа са от съвсем всички общини - Добричка, Генерал Тошево, Каварна, Тервел, Шабла и, несъмнено, община гр. Добрич
На второ място в нея е Павлин Росенов Йорданов роден е 1983 година Магистър фармацевт, приключил Фармация в Медицински университет Варна. Общински консултант от групата на Българска социалистическа партия в Генерал Тошево.
Третото място заема Гинка Христова, родена е 1973 година Образование - висше, приключила е Технически университет Варна, компетентност „ Магистър по модерни технологии в земеделието “. Занимава се с частен бизнес, фамилна с две деца. Втори мандат общински консултант в община Добрич.
Мария Атанасова Кирякова заема четвъртото място. Тя е родена през 1972 година, фармацевт. Председател на Българска социалистическа партия в Каварна, където е общински консултант.
На пето място е Стоян Люцканов – икономист по обучение, занимава се с частен бизнес, регионален координатор на Българска социалистическа партия и общински консултант в община гр. Добрич
Шестото място се заема от Антон Дочев Стоянов на 36 години. Бакалавър треньор и преподавател по физическо образование и спорт.  Мaгистър " Управление на образованието ". Учител по физическо образование и спорт в ПГТО Дочо Михайлов град Тервел. Общински консултант първи мандат в община Тервел
Следва Деян Георгиев Димитров, роден е 1982 година Завършил публицистика в ШУ. Председател на ШК " Хармония 25 " Шабла. Треньор по шах, играч, арбитър, уредник. Международен занаятчия по кореспондентен шах. Два мандата общински консултант в община Шабла.
Маринела Вълчева Балчева на 53 години е осма. Професионален бакалавър по ремонт и употреба на транспортна техника. Работи в областта на селското стопанство. Общински консултант в община Добрич.
След нея се подреждат Иван Петров Костов, роден 1953 г.  Магистър, инж. Машини и уреди. Председател на  УС АПГЕТ в Република България. Работи в областта на опазването на здравето - трудова медицина и Боян Саркизов – обучение висше, магистър по философия, работи като преподавател, ръководител на общински съвет на Българска социалистическа партия Добрич, общински консултант в община Добрич.
Като екип и като тим даваме поръчката си да работим по този начин както и до момента, за хората и в името на хората.
- Защо гласоподавателите би трябвало да гласоподават за претендентите на Българска социалистическа партия?
- Българска социалистическа партия е единствената опция на досегашното ръководство. Нито за момент ние не излъгахме и не подведохме нашите гласоподаватели. Под никаква форма не сме взели участие в ръководство с ГЕРБ. Последователни и кардинални сме и с гласуванията си в Народното събрание.
Когато участвахме в ръководството на страната в 47-ото Народно заседание бяха заделени 22 милиарда лв. за обществена политика. Благодарение на Българска социалистическа партия приходите и пенсиите се покачиха. Извоювахме безвъзмездни детски градини и ясли. Втората година майчинство стана равна на минималната работна заплата, а тя пък стана 50 % от междинната.
Благодарение на нас либерализацията на тока беше отсрочена с 1 година.
" Българска социалистическа партия за България " мисли за хората, за развиването на стопанската система и промишлеността. Когато бяхме част от ръководството страната ни беше на 1-во място в Европа по промишлен напредък, а на 3-то място по стопански напредък.
Ние настояваме да се вкара фамилно подоходно облагане. Вече и Международният валутен фонд, и Световната банка доста ясно споделят, че е извънредно време това да се случи.
Българска социалистическа партия от доста време предлага за освобождение на младежите до 26 години от ДОД и поетапно прекосяване към прогресивно облагане, тъй като би трябвало да има правдивост. Не може хората с най-високи приходи и тези с най-ниски да заплащат идентични налози, а цената да се заплаща от най-бедните българи.
- Какви ще са Вашите цели в 50-ото Народно заседание?
- Ще продължим борбата с паралелната страна, която водим повече от 10 години. Противник ни е моделът " Борисов " и ГЕРБ във всичките му уродливи отклонения.
Българска социалистическа партия слага преди всичко грижата за хората, и отбрана на националния интерес и наши неотменни цели са обществената и демографска политика, опазване на здравето, обучение енергетика и не на последно място развиване на стопанската система
- Кои, съгласно Вас, са проблемите на Добричка област?
- Проблемите в Добричка област са такива както на всички места в страната. Хората живеят мъчно, обезлюдяват се дребните обитаеми места, закриват се учебни заведения, в дребните обитаеми места няма аптеки, даже магазин от който хората да си купят самун и най-необходимото.
Приоритети за Добричка област са свързани с решение на проблемите свързани с водоподаването в региона.
Ще настояваме за ремонт на инфраструктурата и пътищата в региона - пътя Генерал Тошево  - Кардам, пътя Добрич - Лясково - Житница - Черна, за които от години получаваме единствено обещания.
Ще работим за разширение на пътя Добрич - Варна, за  обезпечаване на междуселищен превоз, с цел да могат хората живеещи в дребните обитаеми места да стигат до общинските центрове и до регионалния град. Ще се погрижим да се запазят настоящите ДКЦ, Медицински центрове, регионалната и общинските лечебни заведения
- Какви са Вашите послания към хората от района?
- Излезте и гласувайте на 9 юни, тъй като единствено с вашия глас можем да променим страната и да подобрим изискванията на живот в България.
Българска социалистическа партия е единствената партия която работи за младежите, за майките с деца за възрастните хора.
Доверете ни се и ни подкрепете с номер 24 в бюлетината на " Българска социалистическа партия за България "!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР