Покъртителни свидетелства за личния живот на Лейди Даяна продължават да

...
Покъртителни свидетелства за личния живот на Лейди Даяна продължават да
Коментари Харесай

Майката на принцеса Даяна: Ти си уличница, която си ляга с мръсни араби

 Покъртителни свидетелства за персоналния живот на Лейди Даяна не престават да излизат нескрито повече от две десетилетия след гибелта на Принцесата на народа. В нов документален филм за майката на принцовете Уилям и Хари дългогодишният й иконом Пол Бърел скандално твърди, че личната й майка Франсис Шанд я е жигосала като " К..ва, която си ляга с араби ".

Скандалното изказване служителят прави в лентата " Злата мащеха на Даяна ", която е отдадена на връзките на принцесата с втората брачна половинка на татко й – графиня Рейн Спенсър. Покрай главната линия обаче стават ясни забавни детайлности към връзката на Ди с биологичната й родителка.

" Спомням си чудесно една заран в двореца " Кенсингтън ", още няма 6 часа и отивах до тоалетната по пижама. Чух невероятни викове от стаята на Даяна, която се караше с майка си ", споделя Бърел. – " Долна к..во, лягаш си с мръсни араби като уличница от Сохо ",  крещеше Франсис.

Пол твърди, че незабавно откакто майка й напуснала спалнята, принцесата го извикала. " Беше се строполила на леглото ни жива, ни умряла. Помоли за успокоително, плачеше и подсмърчаше като малко момиченце ", добавя икономът.

В интерес на истината Пол Бърел не за първи път излиза със скандални разкрития за живота на Даяна, които в последното десетилетие са му донесли милиони от алчни издатели на Острова и думите му не постоянно могат да се одобряват за чиста монета, приключва " Блиц "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР