Подробности за електронната извинителна бележка на учениците даде министърът на

...
Подробности за електронната извинителна бележка на учениците даде министърът на
Коментари Харесай

Подробности за електронната извинителна бележка. Родителите доволни

Подробности за електронната извинителна записка на учениците даде министърът на електронното ръководство Александър Йоловски.

 „ Ако едно дете се разболее през днешния ден и не може да иде през днешния ден или на следващия ден, прегледът ще бъде регистриран в деня на посещаване на лекаря, само че ще му бъдат извинени и предходните дни. Системата приема прегледа в деня, в който е осъществен, като е целесъобразно по-рано да се иде, а не да се отсрочва, само че сме помислили закъснението да не е блокиращ фактор. ”, изясни министърът в ефира на Нова тв.
-->
Системата за несъмнено електронно връчване работи от няколко години, регистрирани са 11 000 компании. Новото е, че електронното връчване ще облекчи всички съзнателни водачи, сподели Йоловски във връзка електронните фишове.

Всеки, който има пик на Национален осигурителен институт или на Национална агенция за приходите, може да се записва.

Той описа за случай, при който девет патрулки на полицията не съумяват да връчат на водача фиш за превишена скорост.

„ Все още системата не е изцяло подготвена, само че когато бъде приключена, всеки ще има в своя профил информация за всички свои прегрешения на пътя ”, разясни той.

„ Информацията за имунизацията на учениците е в НЗОК. Нашите проекти са до края на годината за тази информация да се възнамерява миграция, с цел да може при започване на идната година да е налична ”, сподели още министърът.

За електронните трудови книжки той акцентира: „ Всички, които сме почнали трудовата си кариера след 2001 година, автоматизирано ще получим цялата си информация в електронната трудова брошура. Тя ще употребява наличните данни в Национална агенция за приходите. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР