Провежданите от Русия нестратегически ядрени учения с участието на части

...
Провежданите от Русия нестратегически ядрени учения с участието на части
Коментари Харесай

Русия провежда ядрени учения, използва ракети Искандер

П ровежданите от Русия нестратегически нуклеарни учения с присъединяване на части от Ленинградския боен окръг и съветските военноморски сили включват ракети " Искандер " , заяви в " Телеграм " съветското министерство на защитата, представено от Ройтерс.

Русия през вчерашния ден съобщи, че е почнала втори стадий на ученията за отработване разполагането на тактически нуклеарни оръжия дружно с беларуските войски, като посочи като причина закани от страна на западните сили.

" Личният състав на ракетното формирование на Ленинградския боен окръг отработва задания по бойна подготовка ", заяви съветското ведомство. Те включват приемане на специфични образователни муниции за оперативно-тактическата ракетна система " Искандер-М ", съоръжение с тях на пускови установки и скрито напредване до избраните позиции за подготовка за изстрелване на ракети, се споделя още в известието.

" Екипажите на военноморските кораби, участващи в ученията, ще оборудват основани в морето крилати ракети със специфични образователни бойни глави и ще навлязат в избраните за тях региони за наблюдаване ", се споделя още в изказването на съветското министерство на защитата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР