Подизпълнителите на Jaguar са нарушили доставката на части за завода

...
Подизпълнителите на Jaguar са нарушили доставката на части за завода
Коментари Харесай

Jaguar спира производството на седани

Подизпълнителите на Jaguar са нарушили доставката на части за завода в Castle Bromwich заради пандемията от ковид. Инцидентът накара фабриката да спре да сглобява моделите Jaguar XE и XF. Тъй като премиерата на флагмана от последващо потомство XJ беше отсрочена, Jaguar Land Rover краткотрайно спря цялото произвеждане на седани.

Според The ​​Guardian сглобяването на седани и комбита от моделите Jaguar XE и XF е спряло на 7-8 декември и конвейерите ще останат неподвижни най-рано до Бъдни вечер - 25 декември.

Пресслужбата на Jaguar Land Rover акцентира, че прекъсването на производството се дължи само на неналичието на съставни елементи, а не на ниското търсене от страна на клиентите. Jaguar съобщи, че " работи с доставчика, с цел да позволи казуса и да сведе до най-малко въздействието му върху поръчките на клиентите ". Вътрешни хора прецизират, че частта от фабриката на Jaguar в Castle Bromwich, която създава спортни коли F-Type, действа обикновено.

Спирането на производството на седаните Jaguar XE и XF пристигна на фона на възходящите клюки за цялостния отвод от произвеждане на подобен вид коли. Смята се, че новият основен изпълнителен шеф на Jaguar, Тиери Болор, има подозрения по отношение на комерсиалния триумф на електрическият XJ и счита фамилиите XE и XF за неперспективни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР