ГЕРБ - Сливен откри предизборната си кампания в Драматичен театър

...
ГЕРБ - Сливен откри предизборната си кампания в Драматичен театър
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Сливен: Партията има самочувствие, можем

ГЕРБ - Сливен откри предизборната си акция в Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “.На събитието, на което участва водачът на партията Бойко Борисов, бепредставена листата с претенденти за народни представители.

Водачът на листата Десислава Таневаблагодари на присъстващите в залата и добави, че България би трябвало да се върне към нормалността и стабилността. Тя показа кандидатската листа и разясни, че епочти същата, като в предходните избори за парламент. Състои се от млади и потвърдили се експерти.



" Отново ще сме номер едно, най-сплотени и най-единни.Влязохме в серпантина от избори, която не разреши нито една от стратегиите, които нашите специалисти изготвиха. През миналите близо три години всичко потегли обратно. Затова сме на избори. Ние сме давали постоянно доста добър резултат и то е било с помощта на вас. Можем още веднъж да изберем хора, които имат опита, практиката и отговорността пред хората “, сподели Танева и добави, че на 9 юни има рожден ден и се надява да получи един от най-хубавите дарове - три мандата за ГЕРБ в Сливен.

Кметът на Сливен Стефан Радев също благодари на локалната конструкция на ГЕРБ за поддръжката през годините. „ Благодаря ви, че бяхме дружно през тези сложни години, през които се опитваха да нанесат вреди на ГЕРБ. Няма напредък без непоклатимост, а ГЕРБ е гръбнакът. Призовавам всички да се активизираме и да покажем още по – добър резултат на идните избори “, сподели Стефан Радев.

„ Политическа партия се хванаха с една опорка - кой командвал ГЕРБ. Аз ги поучавам да си гледат личната партия. Отчетлива би трябвало да е разликата, с цел да може да желаете от мен да нося отговорност “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той прикани за готовност и пожела да завоюват пет от общо шестте мандата в региона. Борисов предвижда, че при ръководство на ГЕРБ, ще бъде мъчно през първата година и ще е належащо да се вземат ограничения, като не изключи нарастване на налозите.

„ Готови сме. Можем. Партията има самочувствие. Хората са ни положителни, сигурно най-хубави от всички партии. Но зависи от броя на депутатите “, сподели Борисов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР