Под знака на коронавируса премина тазгодишното издание на конкурса „Мис

...
Под знака на коронавируса премина тазгодишното издание на конкурса „Мис
Коментари Харесай

Мис България аплодира медиците

Под знака на ковид мина тазгодишното издание на състезанието „ Мис България “. Събитието събра 15 от най-красивите българки в столичен клуб, където се съблюдаваха всички ограничения за сигурност, свързани с пандемията. Гости, жури и даже претендентки за огромната купа се появиха на терен с персонални защитни средства, написа вестник " Монитор ".

Именно „ турът на вярата “ с маски бе измежду най-впечатляващите, като всяка една от хубавиците бе съчетала „ аксесоара “ с балния си тоалет.

COVID-19 беляза освен визията, само че и същината на състезанието, а триумфиралата с огромната корона Венцислава Тафкова не пропусна да приветства от сцената медиците, които всекидневно водят борбата с новия вирус на първа линия. Тя се занимава с мода от доста години и сега е студент по „ Туризъм” в Нов български университет.

21-годишната хубавица, родом от Асеновград, даде първото си изявление след състезанието в студиото на " Здравей България " по NOVA.

Много съм разчувствана и щастлива. За себе си мога да кажа, че се занимавам с мода от доста години. Явявала съм се и на други състезания. Реших да се кандидатирам и за този, с цел да не изпускам възможността”, показа „ Мис България 2020”.

По мотив на нападките против нея тя съобщи, че в България всички са привикнали да подлагат на критика красивите дами. „ Не знам за какво ме атакуват, очевидно е наклонност. Нямам корекции, с изключение на на устните. На 20 години считам, че не е нужно да си върша. Не съм срещу тях, в случай че са в някакви граници”, добави Тафкова.

Каузата за предварителна защита издевателството над деца е тази, която тя желае да разпространява посредством купата си. Агресията сред тях си изяснява с това, че злобата е обхванала даже най-малките.

„ Защитавала съм такива деца, по тази причина и не съм била харесвана от учителите. Била съм бунтовник и съм заставала зад правдата”, показа още „ Мис България”.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР