Сайра Хан, бивш член на групата Loose Women, разказа за

...
Сайра Хан, бивш член на групата Loose Women, разказа за
Коментари Харесай

Звездата от Loose Women наруши мълчанието си относно причината, поради която е напуснала шоуто и с кого все още поддържа

Сайра Хан, някогашен член на групата Loose Women, описа за времето си в шоуто, за какво е решила да напусне, и другарствата, които тя поддържа след излизане в прям чат. В извънредно списание Woman's Own, тогавашната звезда от Apprentice, която стана известна като подгласник в първата поредност от 2005 година, отразява престоя си от 2015 до 2020 година в панела на хитовото на ден телевизионно шоу.

Тя изясни напускането си от Loose Women, като сподели: „ Беше повече за това, че израстнах и си споделих: „ Виж, това е, което одобрявам, и това е, което не одобрявам “, и някои от нещата, които давай, просто не се усещах удобно с това и мисля, че би трябвало да бъдеш почтен с това. "

„ Това не значи, че се карате, а просто значи, че не ми е задоволително. “

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Кели Озбърн подлага на критика изпълнителния шеф, който я назова „ прекомерно дебела за TV " и й подреди да " отслабне "

Хан също по този начин разкри актуалните си връзки с някогашните си сътрудници. „ Наскоро излязох с Рут [Лангсфорд], с цел да оти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР