Почти няма лекарство, от което пациентите да не могат да

...
Почти няма лекарство, от което пациентите да не могат да
Коментари Харесай

Витамин B3 лекува алкохолизъм и тежка депресия

Почти няма лекарство, от което пациентите да не могат да се откажат. Перфектното лекарство съгласно фармацевтичните компании първо не лекува хората. Защото с цел да са печеливши медикаментите хората би трябвало да ги вземат дълго време. А дали те са най-хубавият метод за лекуване на всичко през цялото време? Отговорът ще бъде твърдо не.

За доста от хроничните болести е разумно да се опита с безлекарствен метод. Първо тъй като е доста малко евентуално да проявят толкоз странични резултати и второ - в доста от случаите е евентуално те да имат по-добри шансове за справяне с главния проблем вместо да лекуват единствено признаците.

Според една дребна група самостоятелни американски лекари и експерти по храненето, всички страшни съвременни заболявания, като рак, сърдечни проблеми и т.н могат да се излекуват посредством специфична хранителна диета и витаминозни дози. Това е т.нар Ортомолекулярен способ (терапевтично хранене), за който от десетилетия в нито едно здравно учебно заведение или университет не се загатва.

Доктор Ейбрам Хофер е работил с Бил Уилямс - Основателя на Анонимните Алкохолици (АА). Двамата станали положителни другари. Бил Уилямс страдал от жестока меланхолия и Ейбрам предложил: " Трябва да вземаш Ниацин (витамин B3) ". 3000 мг ниацин дневно премахнали депресията на Уилямс. Тогава Бил Уилямс предложил на алкохолиците да пробват лекуване с витамин B3 да ревизират дали оказва помощ против меланхолия и алкохолизъм? "

Мнозинството от опиталите ниацина имали огромно усъвършенстване. Тогава Бил Уилямс, създателят на АА, желал АА да употребяват ниацин и витаминна терапия. Но АА към този момент били инфилтрирани от здравната специалност и отказали. И до през днешния ден АА се концентрират върху голям брой стъпки, които алкохолиците би трябвало да подхващат, с цел да спрат да пият. Но не предлагат витаминна терапия.

По времето, когато има растящи опасения дали антидепресантите провокират самоубийства. Имаше няколко деятели, които твърдяха, че тези медикаменти провокират проблеми. Регулаторите и фармацевтичните компании отричаха това.

Според изследване на стрелбите с огнестрелно оръжие в американските учебни заведения, в множеството случаи килърът е бил на антидепресанти или скоро ги е спрял. За нищо от това не се чува в съда?

Д-р Андрю Сол, който е лекар на науките, лечебен експерт по храненето и създател на доста писания по тематиката споделя за работата си с дама, която имала потресаващо изявена самоубийствена меланхолия.

Американката била към 50 годишна, живееща със фамилията си. Тази жена прекарвала по през целия ден в ъгъла, с лице към стената - тотално некомуникативна, без да приказва и без да се храни с никого. За нея, както му е реда, се грижел психиатър, който разбираемо, я държи на най-различни медикаменти.

Семейството на дамата, което било обезверено от тоталната липса на резултати от лекуването, се обърнало към доктор Сол и се поинтересувало от диетичното лекуване, което той практикувал. Хранителният експерт им загатнал за работата на доктор Хофер с ниацина.

Тъй като дамата била съществено болна Сойл загатнал, че доктор Хофер обикновено дава по 3000 мг ниацин дневно. Но някои хора се нуждаят от доста повече по тази причина да й дават колкото е належащо, до момента в който се почувства по-добре. Хората се съгласили.

При 11 500 мг дневно дамата стояла умерено на масата и контактувала със фамилията си, като че ли нищо не се е случвало. Съпругът й се върнал при психиатъра, с цел да му потвърди извънредно положителните резултати от витаминозното лекуване с ниацин.

С отрицателен звук експертът отвърнал, че не е сигурен, че дамата би трябвало да взима толкоз ниацин, тъй като може да е нездравословно. По негово наставление дозите на витамин B3 били прекъснати и дамата още веднъж се върна в ъгъла.

Д-р Сол риторично задава въпроса „ Безопасен ли е ниацинът? ” От него няма нито един смъртен случай годишно. Приписани са му единствено 1 или 2 случая за последните 20 години, което прави приблизително по-малко от 1 на година. А какъв брой доста депресирани хора стигат до съдбовен край и завършват с живота си?

Според статистиката всяка година 39 000 индивида умират заради ненужни интервенции и други неточности в лечебните заведения. 80 000 умират заради инфекции, до момента в който са приети в болница. Потресаващите 106 000 индивида умират заради странични реакции от медикаментите.

Смъртните случаи при сърдечно-съдови болести са 652 486, рак - 553 888 умряли, а от неточности на модерната медицина умират 225 000 умряли.

Д-р Сол, който е буен последовател на лекуването с растителни артикули и витаминозни дози, е безапелационен, че всички тези хора са жертва на лекарското незнание от позиция на храненето.

Витамин B3 или ниацин може да си набавите от храната. Задължително включвайте в менюто си риба, всички житни артикули, бирена квас, черен дроб, житни зародиши, яйца, печени фъстъци, бялото месо на домашни птици, като пилета, патици, пуйки и така нататък, авокадо, банани, фурми, смокини, сушени сини сливи.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР