Почистване на червата и детоксикация на организма за оптимално здраве

...
Почистване на червата и детоксикация на организма за оптимално здраве
Коментари Харесай

Почистване на червата и детоксикация на организма

Почистване на червата и детоксикация на организма за оптимално здраве

Храносмилателната система е доста комплицирана система в човешкото тяло, тъй като извършва доста разнообразни функционалности по едно и също време.

Ето за какво е доста значимо да се грижите за здравето й, с цел да не се развият някои болести. Според някои международно известни лекари заболяванията стартират тъкмо в червата и по-късно в цялото тяло.

За да предотвратите това, специалистите поучават да започнете да консумирате извънредно здравословни храни, само че и да детоксикирате организма на всеки шест месеца.

Много е значимо да упражнявате червата си навреме и те да се изпразват изцяло. Следващата рецепта ще ви помогне да постигнете тази цел.

Ще са ви нужни следните съставки:
½ чаша вряла вода (или към 5 с.л.)
150 г сушени сливи
150 г фурми

Начин на подготвяне:
Когато водата заври, прибавете към нея нарязаните сушени сливи и фурми. Оставете сместа да се готви на слаб огън за към 15 минути. След това, свалете съда от котлона и оставете да се охлади.

Вижте още: Марината за пилешко месо на фурна – трите най-хубави предписания

Употреба: за разчистване на червата, заран на гладен корем консумирайте от една до три супени лъжици, съгласно потребностите. Съхранявайте сместа в стъклен добре затворен буркан в ледник.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР