Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори по актуалните теми

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори по актуалните теми
Коментари Харесай

Димитър Пенев с любопитен коментар за Боби Михайлов и Бербатов

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев приказва по настоящите тематики в българския футбол. Коментарът му по отношение на обвиняванията за пазаруване на делегатски гласове по време на конгреса, несъмнено прикова вниманието.

" Купуване ли? Има магазини с задоволително материал за пазаруване, фамилиите би трябвало да се хранят. Купуването става в магазините ", показа Пенев при гостуването на Българска национална телевизия.

Попитан на коя страна е - зад Михайлов или Димитър Бербатов, Стратега изясни: " Нямам пристрастия, и с двамата съм работил. В един отрасъл сме - единият е по-млад, другият по-възрастен. Аз също съм в този отрасъл, не вземам отношение. Имам си мнение. Все отново би трябвало да има промени във футбола, тъй като има футболно буксуване. Боби можеше да отстъпи и другото потомство да поеме управлението.

Пенев сподели и дали е честитил успеха на Михайлов. " Предадох на един от водачите, който служи на Мишо Касабов, Жоро се споделя. След победа се честити, това е обикновено ", добави Треньор номер 1 на XX век.

76-годишният Димитър Пенев e оптимист за ЦСКА и счита, че този сезон " алените " имат сили да завоюват титли. " ЦСКА постоянно е в моята глава и в сърцето ми. Много пъти сме били първенци, в случай че пропуснем една година, ще вземем малко от предишното. Тази година има заряд, макар че имаше и смяна в треньорската линия, само че има материал да се преработи и да печелим точки. Само по този начин ЦСКА ще стане първенец ", приключи някогашният треньор на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР