Почерпил за новите придобивки пазача на паркинга с баничка и

...
Почерпил за новите придобивки пазача на паркинга с баничка и
Коментари Харесай

Ванката на Слави Трифонов омете бившите му владения

Почерпил за новите придобивки пазача на паркинга с баничка и боза

Колоритният реквизитор на Слави Трифонов изнесе и последните останки от студиото на Дългия в Би Ти Ви. Иван Атанасов-Ванката тези дни се завъртя към бившето си работно място, с цел да „ омете ” това, което е останало там. Той извози няколко колички багаж, цялостни с всевъзможни вехтории.

Сред първите предмети, които Ванката натовари в личния си джип, беше много остарял на тип шах с табла, каквито от години към този момент не могат да се намерят на родния пазар. „ Я че си я земем тая табла, и без тва никой не я употребява ”, разгласи реквизиторът на собствен прочут, който срещна край студиото.

Въпросният предмет явно бе много препатил, до момента в който стигне до багажника на Ванката, само че това не го спря да си го прибере за бъдеща приложимост.

След като заключи таблата, Атанасов още веднъж се насочи към някогашните владения на Слави Трифонов и този път избута оттова офис стол, върху седалката на който се мъдреше кошница, цялостна с всевъзможни вехтории, в това число порцеланова ваза, която евентуално е красяла някоя от работните стаи на екипа на Дългия.

Всичко това бе натоварено деликатно в аления джип на Ванката, заедно със стола. Накрая пристигна ред и на мегафон в оранжево и черно, който също бе заключен в багажника.

След като и последният предмет бе прилежно спретнат, реквизиторът реши да почерпи за новите придобивки пазача на паркинга пред бившето студио, където бе оставил джипа си. Той му подаде боза и баничка, обгърната в найлоново пликче.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР