По всички личи, че в британското кралско семейство назрява нов

...
По всички личи, че в британското кралско семейство назрява нов
Коментари Харесай

Нов скандал в кралското семейство. Яхта и голи миски

 Джак Бруксбанк и Мария Бучелати По всички проличава, че в английското кралско семейство назрява нов скандал. Този път в центъра му са 31-годишната внучка на кралица Елизабет Втора, принцеса Юджини и нейният 35-годишен брачен партньор Джак Бруксбанк. Преди ден той се озова в много деликатна обстановка: предприемачът реши да разпусне на яхта в компанията на моделки. Но бе изловен от  папараците, които в никакъв случай не спят.

Бруксбанк бе сниман в компанията на три девойки на разходка с яхта в Италия, гръмнаха медиите на Острова.

Принцеса Юджини и техният петмесечен наследник Август не бяха видени на борда. Имената на девойките, които бяха на отмора с Бруксбанк, са известни: той беше съпроводен от моделите Мария Бучелати и Ерика Пелосини, както и от някогашната редакторка на фешън списание и актуалната му колежка Рейчъл Залис.

Пътуването на Джак Бруксбанк до Италия не беше загадка - той отиде на благотворителния бал на УНИЦЕФ, който се организира на остров Капри в събота. Бизнесменът участва на събитието като един от главните спонсори.

Пристигайки в Италия авансово, той, явно, реши да се отпусне малко и отиде да изследва брега на острова.

В фотосите, оповестени от западните медии, Джак наподобява благополучен и радостен: той щастливо плува с девойки в морето, прегръща ги и скача във водата от яхта.

Принцеса Юджини към момента не е реагирала обществено на появяването на фотосите.

Досега брачният партньор й не се бе замесвал в кавги. Двамата са женени от съвсем три години, а Юджини постоянно приказва за брачна половинка си с огромна топлота и обич. Когато детето им се роди, да го назова прелестен татко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР