По време на церемония по откриването на военно изложение в

...
По време на церемония по откриването на военно изложение в
Коментари Харесай

Възможно ли е? Нечовешки демонстрации пред Ким в КНДР

По време на гала по откриването на военно ревю в Пхенян, севернокорейските спецчасти демонстрираха способността си да разрушават тухли и бетонени плочки и да огъват стоманени пръти с голи ръце. Видеото е излъчено от централната телевизия на страната, а също по този начин бе оповестено в интернет, оповестява Марица.

Лидерът на КНДР Ким Чен Ун взе участие в събитието и следи със удовлетворение демонстрациите с необятна усмивка. Заедно с него бе и по-малката му сестра Ким Йо Чен, която е значим партиен функционер, а съгласно мнозина и дясна ръка на брат си.

Бойците, благодарение на техниките на таекуондо, демонстрираха по какъв начин с юмруци е допустимо да се разбият купчини бетонни плочки, да лягат върху пирони по тил и да се разрушават с чук сложени на корема бетонни блокове. В програмата е включено и осъществяване на бойци.

Както бе обявено по-рано, Ким Чен Ун съобщи при откриването на ревюто, че КНДР ускорява защитата си не за да заплашва Съединени американски щати или Южна Корея, а с цел да се отбрани против войната.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР