Аз лично никога не съм настоявал за определени хора. Не

...
Аз лично никога не съм настоявал за определени хора. Не
Коментари Харесай

Никола Минчев: Най-важният урок от сглобката е занапред да се п...

Аз персонално в никакъв случай не съм упорствал за избрани хора. Не мисля, че някой може да пришпорва водача от НСО да кара по-бързо. Тези хора са експерти и готови. Много значимо е също по този начин, че тези коли са със специфичен режим на придвижване. 

 

Това съобщи някогашният ръководител на Народното събрание и лидер на листата за евроизборите на  " Продължаваме промяната - Демократична България "  Никола Минчев, който разяснява вчерашната злополука с кола на НСО, при която почина човек. 

" За мен най-важният урок от " сглобката " е отсега нататък да се подписват писмени периоди, с ясни периоди за осъществяване на поетите задължения и политики. Това ще подсигурява, че примерно Движение за права и свободи няма да се присламчва към други решения, с изключение на тези за конституционните промени. Все по-трудно за жалост става да намерим общ път с ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. За да няма редом правораздаване в България, всичко би трябвало да стартира от следствията и прокуратурата да почне да си прави работата. Темите за Нотариуса и Пепи Еврото потънаха в медийното пространство, тъй като ни заляха всевъзможен различен тип вести и кавги. Предизвикателството Европарламент е доста съществено за мен ", добави той. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР