По време на посещението си в Северна Корея руският министър

...
По време на посещението си в Северна Корея руският министър
Коментари Харесай

Шойгу обсъди проблемите на глобалната и регионална сигурност с Ким Чен-ун

По време на визитата си в Северна Корея съветският министър на защитата Сергей Шойгу обмени отзиви със севернокорейския водач Ким Чен Ун по проблемите на световната и районна сигурност, оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация, представени от съветски медии.

„ Министърът на защитата на Руската федерация военачалник от армията Сергей Шойгу по време на визитата си в Пхенян беше признат от ръководителя на държавните въпроси на Корейската народнодемократична република Ким Чен-ун. По време на диалога с водача на КНДР се организира продан на отзиви по въпроси на световната и районна сигурност “, сподели военният представител.

Министерството на защитата добави, че в четвъртък Шойгу ще взе участие и във военния церемониал, отдаден на 70-ата годишнина от успеха на корейския народ във войната от 1950-1953 година

Руската делегация, ръководена от министъра на защитата Сергей Шойгу, дойде в Китайската народнодемократична република в сряда. Според военното ведомство визитата ще способства за укрепването на руско-севернокорейските военни връзки и ще се трансформира във значим стадий в развиването на съдействието сред двете страни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР