По време на 3-седмичната карантина за и ясли, община Пловдив

...
По време на 3-седмичната карантина за и ясли, община Пловдив
Коментари Харесай

За децата на медиците в Пловдив ще има работещи детски градини

По време на 3-седмичната карантина за и ясли, община Пловдив дава опция децата на медицински служащи, работещи на територията на града, да употребяват услугата. Областният спешен щаб (ОКЩ) ще изиска позволение от министъра на опазването на здравето да разреши отварянето на няколко групи наоколо до огромните лечебни заведения , тъй че да е комфортно за родителите.
Отдел " Образование " пък отвори гореща линия и стартира да събира данни на искащите фамилии. Родителите ще би трябвало да показват служебна записка, че най-малко един от тях работи в болнично заведение на територията на града. Отделно ще бъде пусната анкета до всички лечебни заведения. Броят на групите ще зависи от искащите да се възползват от услугата. " Целта е да облекчим медицинските служащи във всички заведения и да им помогнем да си правят работата. Вече има доброволци измежду личния състав на градините , солидарни с грижите които лекари, медсъсхянс сестри и санитари поставят за болните в този сложен миг ", съобщи замеяшхсн-кметът по обучение в Пловдив Стефан Стоянов.
 И Велико Търново с детска градина и ясла за медиците на първа линия И Велико Търново с детска градина и ясла за медиците на първа линия
Детска градина и ясла ще работят във Велико Търново до 21 декември за децата на медиците и хората, които са на първа линия в битката ср...
Желаещите да употребяват опцията е належащо да дават информация на шефовете на болничните заведения или на e-mail: [email protected] и телефон: 032 63 53 57 в отдел „ Образование и бизнес развиване “ на община Пловдив. Данните би трябвало да съдържат имена на родителя, служба в болничното заведение, имена и възрастова група на детето, както и детска градина, която посещава сега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР