По решение на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай

...
По решение на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай
Коментари Харесай

Рокада в ръководството на пътната агенция

По решение на министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков от през днешния ден ръководител на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " е инж. Светослав Глосов. Това оповестиха от районното министерство.

Инж. Дончо Атанасов остава член на Управителния съвет на пътната организация. Той ще продължи да е зает с новото строителство на сектори от републиканската пътна мрежа, както и с поддръжката, ремонтите и рехабилитацията на към този момент съществуващите трасета, се споделя още в известието. Рокадата в Управителния съвет на АПИ идва след молба на инж. Атанасов, допълват от министерството.

Светослав Глосов е роден на 3 ноември 1955 година Завършил е Висшия институт по архитектура и строителство, компетентност „ Промишлено и гражданско строителство ". Има специализации в региона на строителството и мениджмънта на строителния бизнес.

През 1993 година инж. Глосов основава компанията „ Биад-С “, която се занимава с построяването на жилищни здания и хотели. Преди това е бил шеф на държавната строителна компания „ Проинвекс “, както и архитект в „ Гражданстройпроект “.

Член е на Строителната камара от 1994 година и е един от нейните учредители. От 2010 година до 2016 година е ръководител на Управителния съвет на Камарата на строителите в България, а след завършването на мандата е определен за почетен ръководител на УС на браншовата организация.

От 2014 година до 2015 година е заместник-председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, а от 2015 година е член на Консултативния съвет на КРИБ.

От юни 2017 година е член на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР