По примера на националните отбори по волейбол за жени и

...
По примера на националните отбори по волейбол за жени и
Коментари Харесай

Без почивка към европейския връх

По образеца на националните тимове по волейбол за дами и мъже, отборът на Мартин Стоев до 17 години също ще прекара празниците в залата.

Юношите се приготвят за подготовка за европейското състезание при започване на януари.
 Тренировка на българиския народен тим по волейбол @@@

Мачовете ще се проведат от 10 до 12 януари в зала " Христо Ботев ". Именно там през лятото волейболистите изгубиха финала на европейското от Франция и станаха втори в Европа.

" В деня на финала им се отрази доста неприятно, те се усещаха провалени, което не беше по този начин, само че след това осъзнаха какво са постигнали и упоритостите им не стопират дотук. ", сподели пред bTV селекционерът Мартин Стоев.



" Много ни стимулира загубата, в този момент сме подготвени да се класираме от първия път и да покажем на европейското, че сме заслужавали първото място ", безапелационен е Александър Николов.

След подготовка, юношите не бързат да си тръгнат от залата, а остават да следят мъжкия народен тим, който се приготвя за олимпийската подготовка в Берлин. Защото все по-тайничко си мечтаят за националната фланелка при мъжете.
 Тренировка на българиския народен тим по волейбол @@@

" За тях сигурно е тласък – да видят батковците онлайн, което рядко им се случва. Със сигурност им е забавно и се надяват един ден да попаднат в този тим ", добави Стоев.

Съперници на нашите момчета в европейската подготовка са тимовете на Сърбия, Турция и Румъния, като единствено първенецът получава директна квота за шампионата.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР