По-надолу ви очакват няколко неприятни и малко известни факти, които

...
По-надолу ви очакват няколко неприятни и малко известни факти, които
Коментари Харесай

Доза неприятни факти

 белязани

По-надолу ви чакат няколко неприятни и малко известни обстоятелства, които ще се сторят странни на мнозина. Добре е да ги вземем под внимание и да ги запомним: 

Тоталният надзор: няколко корпорации управляват 90% от средствата за всеобща информация. Въпреки това, в последните години тази обстановка бе изменена значително поради обществените мрежи.

Забравените страсти: Всеки човек в даден миг не помни огромна част от своите прекарвания. Всеки път, когато той си спомни за нещо, той в действителност не си спомня обстановката, а я „ моделира “ отначало, освен това малко изменяйки я в сходство със своите упования. Нито едно събитие от предишното е е било такова, каквото си го спомняме след години.

Слънчева стихия: Средно, Земята страда от слънчева стихия на всеки 150 години. Последната огромна стихия е била преди 155 години.

Медицинското обучение: Всички сме привикнали да считаме лекарите за доста образовани хора. Но в действителност, 50 % от медиците са били едни от най-изоставащите в своя клас в учебно заведение.

Чуждият „ облак “ – Не съществува никакъв „ облак “ (говорим за виртуалното вместилище на данни). Всеки облак в действителност е просто компютър на изцяло чужд човек.

Училищната дружба: В детството и юношеството всички имат вяра в другарството за цялостен живот Но в действителност, огромна част от хората в междинните учебни заведения даже не поддържат връзка между тях след 5 години.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР