Анелия не е щастлива и от известно време разбира, че

...
Анелия не е щастлива и от известно време разбира, че
Коментари Харесай

Анелия рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, фалшивата певица не може да приеме, че животът й е пълен провал

Анелия не е щастлива и от известно време схваща, че е пропиляла живота си в несъществени неща. За това й просветление й оказва помощ професионален психолог, който я е предиздвикал да осъзнае много от грешките си.

Ани в никакъв случай не е имала необикновен глас и постоянно пее подправено. Въпреки това посвети живота си на пеенето и дълго време мамеше хората с плейбек и сходни способи, което е мотив за разкайване от нейна страна към днешна дата.

Най-голямата неточност на Анелия е голямата й меркантилност. Заради нея се омъжи за Коко Динев, чийто разсъдък е на равнището на външния му тип. На всичкото от горната страна по време на брака им не беше предстоящата стопанка, което е върхът на наглостта, в случай че той я устояваше.

Провалът на Анелия в личностен проект е доста по-голям. Нейният нарцисизъм не й разреши да има повече от едно дете, чието образование е под всякаква рецензия.

Както е известно, Ивон Динева е на 20 година и е капризна до небесата. Не желае да учи, нито да работи, по през целия ден си прави кифленския тип, а майка й даже я насърчава да прави секс против пари, с цел да си откри богат брачен партньор (спонсор).

Чалга дивата е почнала да посещава психолог след раздялата с Любомир Захаринов. По-младият от нея паралия й би шута без очевидна причина, което я унищожи. Любо се усети в точния момент, че тази жена единствено му яде парите и няма същински усеща към него, заради което я заряза без никакви индикации за това преди този момент.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Анелия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР