По инициатива на министъра на туризма Николина Ангелкова започва проверка

...
По инициатива на министъра на туризма Николина Ангелкова започва проверка
Коментари Харесай

Безмилостна! Ангелкова погва заведението, измислило таксата "престой без консумация"

По самодейност на министъра на туризма Николина Ангелкова стартира инспекция за категоризацията на заведение в град Харманли, за което клиент твърди, че е получил сметка за престой без консумация, написа breaking.bg.
Според сигнала, подаден до Министерство на туризма, на 15.08.2017 година, посетителят е платил 5.00 лева за „ нищо- 1 час “, както е маркирано на касовата записка, приложена към сигнала. От сметката се вижда, че от кафе-сладкарница „ Оскар “ са поискали сумата в 22.25 часа.

Министерство на туризма неотложно е сезирало Комисията за отбрана на потребителите и Национална организация по приходите за следваща ревизия на заведението.

Министерство на туризма приканва жителите да бъдат бдителни към сходни обстановки и при потребност да алармират на телефон +359 2 90 46 833 или на и e-mail: [email protected]
!function(e,t,r,a,n,c,l,o){function h(e,t,r,a){for(r=``,a=`0x`+e.substr(t,2)|0,t+=2;t-1&&(c.href=`mailto:`+h(c.href,t+o))}catch(f){}for(n=Array.prototype.slice.apply(e.getElementsByClassName(`__cf_email__`)),a=0;a
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР