Плувецът Йосиф Миладинов планира да се ваксинира преди олимпийските игри

...
Плувецът Йосиф Миладинов планира да се ваксинира преди олимпийските игри
Коментари Харесай

Плувецът Миладинов се чуди коя ваксина да избере за Токио 2020

Плувецът Йосиф Миладинов възнамерява да се имунизира преди олимпийските игри в Токио 2020. Това заяви президентът на българската федерация по плувни спортове Георги Аврамчев, уточнявайки, че сега централата е в развой на правене на тактика.

" Имаме един проблем, който би трябвало да решим. Индикациите от МОК и уредниците на Токио 2020 са, че 99% от всички спортисти на олимпидата ще би трябвало да бъдат имунизирани. В момента водим усилени съвещания - кога да създадем тази имунизация, тъй като имаме и европейско състезание през май, второто е какъв тип ваксина. До края на месеца ще вземем някакво решение, тъй като без помощта на експерти, не можем да вземем решение. На 95% ще има олимпиада ", съобщи Аврамчев.

Самият Миладинов пък си пожела да се показа " колкото може по-добре " на игрите в японската столица, които би трябвало да се проведат от 23 юли до 8 август 2021 година В края на предходната година 17-годишният българин преплува 100 м бътерфлай за 51,08 сек. и излезе на второ място в международната класация за мъже с нов народен връх.

" Всичко зависи от мен и от тренировките, дали съм сериозен - показа Миладинов, който през днешния ден беше награден за " Спортист на месеца " като победител в анкетата на пресклуб " България " за декември. - Важно е да си дам малко повече напън през тази година, уповавам се да го създадем. Ходя по лагери с националния тим, след което имам по няколко дни отмора. Прибирам се в Пловдив и след това отново отивам на лагери. Мисля, че тематиката с чужбина завърши към този момент. Нито концепция, нито предпочитание. Разликата е голяма, в Швейцария нямах тези благоприятни условия за една пълноценна подготовка, да вземем за пример възобновяване. Също по този начин тренировките на изсъхнало не бяха толкоз ефикасни, колкото са тук. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР