Пловдив. Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността

...
Пловдив. Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността
Коментари Харесай

Гл. инспектор Тодор Боюклийски е новият началник на сектор Общинска полиция при ОДМВР – Пловдив

Пловдив. Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността шеф на бранш " Общинска полиция " при ОДМВР – Пловдив е назначен основен контрольор Тодор Боюклийски, заяви за Радио " Фокус " - Пловдив представителят на ОДМВР. Днес той бе показан пред състава от шефа старши комисар Димитър Балев, а публични посетители бяха кметът на Община Пловдив Здравко Димитров и заместник-кметът " Обществен ред и сигурност “ Йордан Ставрев.

В рамките на представянето бе изразена убеденост, че гл.инсп. Боюклийски ще продължи да работи за надграждане на основаното през години сполучливо съдействие с общинската администрация и постигнатите обичайно положителни резултати в активността на бранша. Декларирана бе подготвеност за непрекъснато партньорство и поддръжка в решение на всички въпроси, в това число и обособяване на запаси за по-спокойна и ефикасна работа на полицейските чиновници.

Сред целите е обезпечаване на средства за даване на постройката на някогашния ДКЦ VI, която да бъде дадена за потребностите на " Общинска полиция “ и Оперативна програма " Общинска защита “ и ръководения от тях видеоцентър за наблюдаване на публичния ред, заяви кметът на Община Пловдив Здравко Димитров.

Готовност за помощ и разговор по всяка една тематика в областта на сигурността и публичния ред съобщи и зам. кметът Йордан Ставрев. Той акцентира, че дейностите на бранш " Общинска полиция “ и на цялата регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи са от извънредно значение за ефикасното осъществяване на общинската политика във връзка с сигурността и публичния ред в града.

В момента се организира конкурс за 10 чиновници, които да станат част от екипа на " Общинска полиция “.

Тодор Боюклийски е роден през 1975 година в град Пловдив. През 2002 година приключва висше обучение в Стопанска академия " Димитър А. Ценов “ в Свищов, а през 2009 година придобива магистърска степен по компетентност " Право “ във Великотърновския университет.

В системата на Министерство на вътрешните работи стартира работа през 1995 година като служител на реда в Специализирано звено за защита на публичния ред към Община Пловдив. От 1999 година до сегашния миг заема разнообразни изпълнителски и управителни позиции в бранш " Охранителна полиция “ на Четвърто районно управление (на МВР) – Пловдив – служител на реда, старши служител на реда, полицейски контрольор и шеф на група " Териториална полиция “ и на бранш " Охранителна полиция “.

За реализирани високи резултати по време на професионалното си развиване Тодор Боюклийски е награждаван от шеф ОДМВР – Пловдив по два пъти с " оповестяване на признателност “ и с " писмена хвалба “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР