Питбул териери, отгледани в Русия, показват в съвсем различна светлина

...
Питбул териери, отгледани в Русия, показват в съвсем различна светлина
Коментари Харесай

Питбули показват възпитаната си и мила страна пред пловдивчани

Питбул териери, отгледани в Русия, демонстрират в напълно друга светлина своята порода, за която се счита, че е свирепа и войнствена. Те гостуват на Киноложките изложения на 21 и 22 октомври в Международен панаир Пловдив, написа rafficnews.bg.
Посетителите ще се убедят, че питбулите са с отзивчив манталитет и може да бъдат доста добре възпитани, а в ръцете на несъответствуващ притежател и най-кроткото куче става „ бойно “. Това обявиха специалисти от Българския републикански киноложки съюз (БРКС), който провежда ревюто. Очаква се в него да вземат участие и представители на малко познатата у нас порода „ Американско були “ (в превод “були “ значи гамен или побойник). Тя е основана в Съединени американски щати през 90-те години на ХХ век. Нейните представители са едри и пъргави, с огромни солидни глави, голям гръден панер, доста здрави кости и мускули, по тази причина постоянно ги оприличават на културисти.

В Пловдив ще дойдат първите такива кучета, отгледани в български разплодник. Ще може да се видят също екземпляри от редките и забавни породи „ Мерл “ и „ Голддаст йоркшир териер “, показани за първи път от наши селекционери.

В неделя ще се организира Национална киноложка галерия за всички породи за купата на клуб „ Любители на кучето “-Пловдив, която също ще предложи атракции за гостите. Те ще могат да видят и Национална галерия на цветни и фигурни канари, в която участват над 350 екземпляра. Експозицията ще бъде ситуирана в палата 8.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР