Питайте Татяна Дончева откъде са тези пари, заяви зам.-председателят на

...
Питайте Татяна Дончева откъде са тези пари, заяви зам.-председателят на
Коментари Харесай

Виктория Василева: Питайте Дончева откъде са тези пари

" Питайте Татяна Дончева от кое място са тези пари ", съобщи зам.-председателят на парламентарна група на " ИТН " и на Народното събрание Виктория Василева в коридорите, представена от " Офнюз ".

Изказването ѝ е във връзка скандалните изказвания, направени от юрист Радостин Василев от " ИТН " през вчерашния ден в предаването " Студио Х ", водено от Тошко Йорданов по 7/8 TV.

Василева съобщи, че Татяна Дончева се е опитвала да разцепи парламентарната група на Има Такъв Народ с рушвет от 500 хиляди лв..

" Фактът, че са се опитвали посредством Радостин Василев да уговарят по някаква метод хора от парламентарната група да се цепят, да излизат и да гласоподават за някакви неща не е окей ", сподели тя.

Според нея никого не го интересува какво е пишело на листчето. " Мисля, самият факт, че това нещо се е случило, е задоволителен ", сподели Василева.

По думите ѝ " те по този метод го вършат - в никакъв случай няма да го кажат обществено и очевидно, постоянно ще е тайничко и тихичко ".

" Радостин Василев просто ни описа цялата обстановка не сме коментирали по какъв начин се е чувствал, това няма значение, значимото е какво се е случило в реалност ", добави Василева.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР