Питър Бранд, известен професионалист в областта на търговията, привлече вниманието

...
Питър Бранд, известен професионалист в областта на търговията, привлече вниманието
Коментари Харесай

Биткойн е единствения успешен крипто проект, алткойните са измама – Питър Бранд

Питър Бранд, прочут експерт в региона на търговията, притегли вниманието на крипто общността с твърдото си разбиране, че Биткойн (BTC) е единственият криптоактив, който си коства да бъде прегледан, като в същото време отхвърли Етериум (ETH) и други цифрови валути като елементарни имитатори или измами.

Бранд показа мнението си в Twitter, че Биткойн стои като единствения кандидат с капацитет за дълготраен триумф в крипто промишлеността. Той посъветва за нерешителност при работа с други цифрови активи, в това число Етериум .

Изявлението му беше провокирано от коментар на Чедс, изтъкнат крипто търговец, който съобщи, че Биткойн остава най-сигурният залог в нестабилния крипто пейзаж.

Твърдението на Чедс пристигна след неотдавнашния пазарен срив, който доста засегна цената на доста алткойни .

Вярата на Бранд в Биткойн като единствения благонадежден криптоактив остава неизменима във времето. Той поредно изрази песимизъм по отношение на капацитета на множеството алткойни, като поддържа тезата, че в последна сметка ще се срутен до нула. Бранд счита, че точно Биткойн е монета, която ще издържи теста на времето.

Интересно е, че когато беше запитан за Етериум, Бранд направи съпоставяне с благородни метали, като оприличи Етериум на сребро и нарежда Биткойн като еквивалент на злато.

Макар да призна капацитета на Етериум за оцеляване, Бранд акцентира, че Биткойн остава водещата цифрова валута и стандартът, по отношение на който би трябвало да се мерят другите.

Скептицизмът на Бранд към алткойните, в това число Етериум, датира от юни 2022 година, когато той разкритикува сливането на Етериум, базирайки се на неефективността на мрежата и високите такси за транзакции.

Въпреки че Бранд остава убеден в дълготрайните вероятности на Биткойн, той предизвести за несъразмерния възторг и жаркост, проявявани от някои притежатели на Биткойн, наричайки го “ “, която може да замъгли преценката.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР