През последните 24 часа WLD, криптовалутата, свързана с инициативата за

...
През последните 24 часа WLD, криптовалутата, свързана с инициативата за
Коментари Харесай

Цената на Worldcoin се срина с 14% – китовете разпродават

През последните 24 часа WLD, криптовалутата, обвързвана с самодейността за сканиране на ириса на Сам Алтман, Worldcoin, означи внезапен спад от близо 14%, достигайки $5.06.

Едновременно с това дневният му размер на търговия скочи с 80% до $644 милиона. През седмицата цената на WLD се срина с 14%.

Движенията на китове в екосистемата на Worldcoin демонстрират обилни прехвърляния на токени към тържища, намеквайки за податливост към продажба, а не към задържане. Според данни от LookonChain, кит е разтоварил 624,479 WLD токена на стойност $3.33 милиона на Binance, понасяйки евентуална загуба от $50,000.

Стратегията на Worldcoin за наводнение на пазара с нови токени има за цел да разшири разпространяването и полезността, само че подтиква натиска за продажби. Има угриженост измежду участниците на пазара, че тази тактика се отклонява от първичната цел на Worldcoin за поощряване на повсеместен главен приход.

Последните полемики измежду наблюдаващите на пазара акцентират неналичието на връзка сред Сам Алтман и Worldcoin, като някои допускат, че Worldcoin се отдалечава от своята връзка с OpenAI. Междувременно анализатори като Алекс Крюгер поучават да не държите WLD.

В други разработки Worldcoin уголемява услугите си за инспекция на идентичност до Лима, Перу, позволявайки на жителите на възраст над 18 години да потвърдят самоличността си онлайн.

Въпреки отрицателните настроения, някои анализатори виждат евентуален напредък за WLD, акцентирайки прогресивен пробив и опция за скок до $18, в случай че равнищата на поддръжка се задържат.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР