Пирин остана без треньор в навечерието на мача със столичния

...
Пирин остана без треньор в навечерието на мача със столичния
Коментари Харесай

Наш елитен тим остана без треньор,наставникът си събрал багажа и си е тръгнал

Пирин остана без треньор в навечерието на мача със столичния Септември. Двубоят от 15-ия кръг в efbet Лига е този понеделник (24 октомври) от 17:30 часа на стадион " Христо Ботев ".

Красимир Петров към този момент си е събрал багажа и си е тръгнал от Благоевград, макар че е бил увещаван от управлението да води тима най-малко в идната среща, която е извънредно значима за " орлетата ".

Gong.bg научи, че аргументите са сложни, само че основната е в решението на управлението да върне в тима отстранените персонално от него Николай Бодуров и Петър Занев. За решението му е повлияла и декларацията, с която почитателите желаеха оставката му.

Шефовете на клуба към този момент разискват няколко имена, които да поемат треньорския пост. Най-вероятно обаче Васил Петров, който по документи е старши-треньор на отбора поради нужния лиценз Про, ще води тима против Септември. Той към този момент го е правил няколко пъти през годините като краткотраен треньор.

Благоевградчани имат единствено една победа в 14-те кръга от началото на сезона - 2:1 при семейството на Ботев Враца. След нея " орлетата " записаха пет следващи срещи без триумф.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР