Пилотът на Honda Дани Педроса ще вземе участие на тазседмичната

...
Пилотът на Honda Дани Педроса ще вземе участие на тазседмичната
Коментари Харесай

Дани Педроса ще кара в ГП на САЩ въпреки операцията

Пилотът на Honda Дани Педроса ще вземе присъединяване на тазседмичната Гран При на Съединени американски щати в MotoGP макар, че претърпя интервенция едвам предходната седмица. Испанецът получи фрактура на лъчевата кост на дясната си ръка при злополука в Аржентина още в първата обиколка и бе опериран предходната седмица в Барселона.


Дани бе под подозрение за третия кръг от календара за 2018-а в Тексас, като се очакваше на негово място да започва тестовият водач Щефан Брадъл. От Honda обаче през днешния ден разкриха, че Педроса е в положение да се бори на " Остин ". Съществува въпреки всичко и късмет Дани да му отстъпи бокса си до международния първенец Марк Маркес, в случай че не се усеща задоволително възобновен след първата подготовка.

FIT: @26_DaniPedrosa will line-up at the #AmericasGP

After undergoing successful surgery on his right wrist one week ago, #DP26 will head to COTA this weekend pic.twitter.com/7fhZrIIHOd
— MotoGP™ (@MotoGP) April 17, 2018
След два преминати кръга досега Дани заема 12-ата позиция в класирането при водачите – седмо място в Катар и злополука в Аржентина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР