Пиксабей, булфото, архивХитра схема за изнудване са изработили тийнейджъри, съобщава

...
Пиксабей, булфото, архивХитра схема за изнудване са изработили тийнейджъри, съобщава
Коментари Харесай

Марица: Мними ловци на педофили изнудват таксиджии за пари

Пиксабей, булфото, списък

Хитра скица за изнудване са изработили младежи, оповестява Марица.

Мними борци против порока употребяват за стръв малолетни девойки, които сякаш се нуждаят от помощ, с цел да влязат в хотел или заведение. Капанът щраква за всеки, който се хване на въдицата.   

Тийнейджъри, представящи се за членове на организацията „ Ловци на педофили “, изнудват таксиджии със слаб ангел. За това сигнализира пред „ Марица “ водач от Пловдив. Преди няколко дни мъжът качил клиентка на забележима възраст към 18 години, която помолила да я откара до хотел отвън града. По пътя обяснила, че с приятелки провеждат празненство в хотела. Имало обаче проблем - не били навършили пълноправие. Поискала водачът да й услужи с персоналната си карта, с цел да записва стая. На таксиджията му светнало, че молбата й не е напълно в реда на нещата. „ Прозвуча ми подозрително - по какъв начин по този начин деца ще вършат ваучър в хотел? Не могат ли да се съберат у съученик, или да си вземат бира и да седнат на скамейка в някоя квартална градинка “, запитал се индивидът. Той се уплашил, че желаното от него не е законно, набил спирачки и свалил младата пътничка. 

Ден по-късно се поздравил за интуицията си, защото сътрудник му разказал сходна история, само че с скръбен край. „ Оказа се, че е влезнал в капан. Не знам дали е била същата госпожица, или някоя като нея, само че схемата се повторила. Момичето завързало диалог с сътрудника, похвалила го какъв брой е готин и го поканила на празненство. Трябвало единствено да услужи с персоналния си документ. Той се навил и влезнал с нея в хотела “, споделя таксиджията.

Събитията се развили стремително. След секунди в стаята нахлули трима младежи и „ арестували “ наивника. Представили се за „ ловци на педофили “. Поискали 3000 лв., в противоположен случай заплашили, че ще го предадат в полицията. Притиснат до стената, мъжът извадил парите и ги връчил на похитителите си, изяснява водачът.

Той допуска, че младежите употребяват името на нашумялата в последно време организация „ Ловци на педофили “, с цел да изнудват жертвите си за пари. Разликата е, че истинските „ ловци “ не се облагодетелстват финансово. Те основават подправени профили на девойки в уеб сайтове за запознанства като Elmaz и Gepime, а доброволки в ролята на „ клопката “ се показват за малолетни девойки. Уг​оварят среща с евентуалния пед​офил и му основават условия да се развихри. На място членове на организацията хващат мераклията в крачка, а след това предават случая в полицията. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР