Пиенето на сок от алое вера набира все повече привърженици

...
Пиенето на сок от алое вера набира все повече привърженици
Коментари Харесай

Сок от алое вера - за какво е полезен?

Пиенето на сок от алое вера набира от ден на ден последователи и от ден на ден производители стартират да оферират на пазара питиета с надпис " Сок от Алое Вера ".

Ползите от потреблението на сходни артикули са безспорни, само че внимавайте какво е изписано като наличие върху тях, тъй като доста от тези сокове са цялостни с прекомерно доста захар, изкуствени подсладители и въобще всевъзможни химии.

Тук обаче няма да приказваме за вътрешното приложение на сок от Алое Вера, а само за външното, тъй като ще се изненадате какъв брой доста приложения има то.

Не е належащо да отваряте някаква лаборатория, с цел да извличате този скъп сок, а единствено да се снабдите с растението Алое Вера. Добрата вест за вас е, че то не е по никакъв начин капризно - изисква рядко напояване, а и с изключение на всичко друго има много другоземен тип, който ще преобрази помещението, в което го отглеждате.

Да забележим в този момент защо можете да употребявате сока от Алое, който се съдържа в листата му и до който можете да се " доберете " единствено като ги разрежете на две.

Сокът от Алое Вера способства за образуването на колаген, което е и повода да е дейна съставна част в доста кремове против стареене. Както казахме, просто разрежете на две едно листенце от растението и намажете с него кожата на лицето, ръцете си и т.н.

Сокът от Алое Вера работи доста добре и против юношески пъпки, акне и всевъзможни кожни раздразнения.

 сок от алое

Външното използване на сок от Алое може да бъде осъществявано и върху цялото тяло или обособени негови сектори, които отбелязвате, че са изгубили еластичността си, тъй като този магически сок забавя стареенето на кожата.

След като сте завършили с нормалното разчистване на лицето си, не използвайте крема си за лице, а още веднъж намажете кожата си със сок от Алое Вера, с цел да я хидратирате.

Подобна хидратация можете да прилагате и върху кожата на ръцете си, изключително в случай че спазвате хигиеничните ограничения, свързани с пандемията от ковид и миете постоянно и дълготрайно ръцете си. Това неизбежно ще докара до изсъхване на кожата на ръцете, заради което я третирайте постоянно със сок от Алое Вера.

Опарили сте ръката си на горещата ютия или котлон - намажете опареното място със сок от Алое Вера и незабавно ще почувствате облекчение.

Сокът от Алое може да бъде прибавен и към шампоана, който употребявате, тъй като той възвръща сухата коса и се бори против косопад.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР