Певицата Гергана Стаменова, която изгря на небосклона като плеймейтка, възпя

...
Певицата Гергана Стаменова, която изгря на небосклона като плеймейтка, възпя
Коментари Харесай

Плеймейтка възпя корупцията

Певицата Гергана Стаменова, която изгря на небосклона като плеймейтка, възпя съмнителните схеми в държавните институции, видя HotArena.

Действието във видеото се развива в национална приходна организация. Попълване на декларация на крайник, затворени порти и недружелюбни служители, които опъват нервите до дъно. Това е e сюжета на шлагера, трупащ стремително известност през последните дни.

Във видеото „ Ще мина да те взема,  моделката  която е  известна с псевдонима си е STAMENOWA, възпява тъжната действителност в българската административна система.  Гергана се превъплъщава в ролята на момиче, което влиза в непосредствен контакт с държавната администрация по оня безразсъден метод, за който всички за жалост сме чували.

В ролята на безсъвестен чиновник от обществените служби виждаме дуетния й  партньор - поп-фолк артиста Румен Борилов. Двамата разиграват сюжет заслужен за холивудска продукция, който пародира слабите места в обществените служби.  Клипът отправящ обществено обръщение, приключва с хепиенд, в който недобросъвестният чиновник бива задържан.

Пред „ България Днес “ Стаменова разкрива, че се е сблъсквала с проблеми в държавната администрация, само че в никакъв случай не е давала рушвети заради морални правила. „ Никой не е над закона “, „ Никога не се предавате “ и „ Отстоявайте правата си “,  това са посланията на клипа, с което желаеме да покажем че справедливостта постоянно спечелва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР